09109200500 info@damaavand.com

شفافیت به عنوان «فقدان برنامه‌ها یا شرایط پنهان، همراه با در دسترس بودن اطلاعات کامل مورد نیاز برای همکاری، همکاری و تصمیم‌گیری جمعی» تعریف می‌شود. شرکت‌هایی که شفافیت را به‌عنوان یک ارزش اصلی کسب ‌و کار می‌پذیرند، متوجه می‌شوند که این عمل منجر به اعتماد می‌شود، که منجر به وفاداری مشتری می‌شود که منجر به موفقیت کسب و کار می‌شود.

کسب ‌و کارهایی که شفاف هستند می‌توانند پایه‌ای قوی از اعتماد و وفاداری مشتری ایجاد کنند که به نوبه خود می‌تواند به فروش کمک کند. تحقیقات شرکت تحلیلی Forrester نشان داد که مردم تمایل دارند قابلیت اعتماد یک شرکت را بر اساس سه چیز ارزیابی کنند: صداقت، شایستگی و شفافیت. با در نظر گرفتن همه این موارد، کسب و کارها می توانند شفافیت ایجاد کنند:

۱.شفاف بودن در قیمت گذاری

صادق بودن و شفاف بودن در مورد قیمت‌گذاری و محصولات برای شفافیت کسب ‌و کار اساسی است. قیمت گذاری حوزه ای است که مصرف کنندگان از هر نوع انتظار شفافیت کامل را دارند. شرکت هایی که اطلاعات دقیق و کامل قیمت را ارائه نمی کنند، بی اعتمادی را تقویت کرده و فرصت ایجاد وفاداری مشتری را از دست می دهند. مشتریان از کسب و کارهایی که در مورد خدمات ارائه شده، هزینه ها و شرایط قرارداد صریح هستند قدردانی می کنند.

۲. در ارتباطات خود شفاف باشید

این مستلزم به‌روزرسانی وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی با جدیدترین و دقیق‌ترین اطلاعات در مورد مواردی مانند در دسترس بودن محصول و موجودی کالا و قیمت‌گذاری و فرآیندهای شرکت است. در حالی که یک صاحب کسب و کار کوچک کلاه های زیادی بر سر دارد، به روز رسانی منظم این کانال ها ممکن است به حاشیه برود. با در نظر گرفتن این موضوع، مالکان باید شخصی را برای نگهداری کانال های اجتماعی و وب سایت تعیین کنند تا از انجام این به روز رسانی ها اطمینان حاصل کنند. اگر منابع اجازه این کار را نمی‌دهند، تنظیم یادآوری‌های ماهانه برای به‌روزرسانی این کانال‌ها برای شروع به کار بردن آن در شیوه‌های کسب و کار مداوم مفید خواهد بود. شرکت ها می توانند از پلتفرم های اجتماعی برای افزایش شفافیت خود از طریق ارتباط مستقیم با مشتریان و ذینفعان استفاده کنند.

همچنین بخوانید:   7 عامل مهم که بر رشد کسب و کار شما تأثیر می‌گذارد

به گفته  Sprout Social، برندهایی که شفافیت را در رویکرد اجتماعی خود در اولویت قرار می‌دهند، متوجه افزایش اعتماد مصرف‌کننده، افزایش فروش و تقویت اعتبار برند می‌شوند. پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی نقش کلیدی در روابط موفق برند و مصرف‌کننده دارند و رسانه‌های اجتماعی در میان کانال‌هایی که مردم می‌خواهند کسب ‌و کارها شفاف‌تر باشند، رتبه بالایی دارند.

۳. شفاف بودن با اعتراف به اشتباهات

در دنیای دیجیتالی که مصرف کنندگان به راحتی به اطلاعات و بررسی های شرکت دسترسی دارند، مشتریان از کسب و کارها انتظار و تقاضای شفافیت دارند. یک مطالعه شفافیت در سال ۲۰۱۶ توسط Label Insight نشان داد که ۹۴٪ از مصرف کنندگان به برندی که شفافیت کامل را ارائه می دهد وفادار خواهند بود و تقریباً سه چهارم پاسخ دهندگان گفتند که خوشحال می شوند برای محصولی که در همه جنبه ها کاملاً شفاف است هزینه بیشتری بپردازند. این مطالعه همچنین نشان داد که ۳۹ درصد از مشتریان از برند مورد علاقه خود به برند دیگری تغییر می‌کنند که شفافیت بیشتری را نسبت به مصرف‌کنندگان ارائه می‌دهد.

از آنجایی که دنیای دیجیتال امروزی کسب‌ و کارها را زیر ذره بین قرار می‌دهد، اعتراف به اشتباهات در زمان وقوع آنها و صراحت در مورد نحوه برخورد شرکت با آنها حیاتی است. این شامل رسیدگی به بررسی های منفی محصولات یا خدمات شرکت، استفاده از آن به عنوان فرصتی برای شفافیت در مورد مسائل و نحوه حل آنها است.

۴. با به اشتراک گذاشتن تلاش های مداوم شرکت خود شفاف باشید

در نظر گرفتن شفافیت به عنوان یک ارزش اصلی شرکت که تمام جنبه های عملیات شرکت را هدایت می کند، کلید موفقیت بلندمدت است. شفافیت یک ابتکار عملی نیست. کسب و کارها باید شفافیت را به صورت مستمر برای ایجاد و حفظ اعتماد با مشتریان اعمال کنند. این می تواند شامل به روز رسانی منظم وب سایت با اطلاعات قیمت یا محصول، شیوه های کسب و کار و موارد دیگر باشد. حتی می‌تواند به سادگی به اشتراک گذاشتن فروشندگانی که کسب ‌و کار شما برای کار با آنها انتخاب می‌کند، که می‌تواند تعهد به سایر ارزش‌های اصلی مانند پایداری یا برابری را نشان دهد. اگر این کار زودهنگام و اغلب انجام شود، شفاف بودن ماهیت دوم و یک ارزش فراگیر در سراسر سازمان شما خواهد بود، نه یک فکر بعدی.

همچنین بخوانید:   چگونه به عنوان آژانس دیجیتال مارکتینگ هزینه ها را کاهش دهیم

به‌علاوه، کسب ‌و کارها باید مرتباً ارزیابی کنند که آیا ارزش‌های اصلی خود را برآورده می‌کنند یا خیر، و در غیر این صورت، بهترین مسیر اقدام را تعیین کنند و درمورد کارهایی که برای اصلاح این وضعیت انجام می‌دهند برای مشتریان باز باشند. عدم شفافیت، که به طور قابل توجهی به از دست دادن اعتماد و وفاداری مشتری کمک می کند، منجر به از دست دادن مشتریان بلندمدت و از دست رفتن فرصت برای درو کردن تأثیر نهایی وفاداری مشتری می شود.

مطالعات نشان داده اند که وفاداری مشتری می تواند سود زیادی را به همراه داشته باشد. یکی از این سود سهام این است که شرکت ها منابع کمتری را برای حفظ مشتریان وفادار خرج می کنند. دستیابی به یک مشتری جدید بین ۵ تا ۲۵ برابر گران تر از حفظ مشتری موجود است.

جمع بندی

شفافیت کسب و کار تغییر دهنده بازی است که می تواند به موفقیت کسب و کار منجر شود. شرکت هایی که شفافیت را رعایت می کنند، روابط قوی و مثبتی ایجاد می کنند که وفاداری طولانی مدت مشتری را افزایش می دهد. علاوه بر این، کسب‌وکارهایی که می‌کوشند با مشتریان باز و صادق باشند، خود را متمایز می‌کنند. KPMG وفاداری مشتری را “هدیه ای که به دادن ادامه می دهد ” نامیده است. شرکت هایی که به طور مداوم شفافیت را انجام می دهند سال به سال از مزایای این هدیه برخوردار می شوند.

انتهای مطلب/ منبع