09109200500 info@damaavand.com

اگرچه این دو اصطلاح در ظاهر مشابه به نظر می رسند، اما وقتی به جزئیات می پردازید، تفاوت ها مانند شب و روز است. در حالی که بازسازی برند مانند این است که به شرکت شما رنگ تازه، ظاهری جدید و یک لوگوی جدید فانتزی بدهید، «تغییر نام کسب و کار» به معنای خراب کردن همه چیزهایی است که ساخته‌اید و دوباره از ابتدا شروع کنید. به عبارت دیگر، یکی به مراتب دراماتیک تر از دیگری است. برای ساده‌تر کردن ایده، یک به‌روزرسانی برند ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • طراحی یا لوگوی فعلی خود را تغییر دهید.
  • در حال به روز رسانی شعار شما
  • پالت رنگ خود را تغییر دهید
  • مواد بازاریابی با طراوت
  • استفاده از فونت جدید

از طرف دیگر بازسازی برند به این معنی است:

  • خلق شخصیت جدید.
  • طراحی یک پس زمینه جدید برای شرکت شما
  • خود را در بازاری متفاوت تثبیت کنید.
  • بازنگری کل تصویر شما

تازه نگه داشتن برند چیست؟

در دنیای برندسازی، تازه سازی مانند یک مانور تاکتیکی است. اینکه چقدر فرآیند به‌روزرسانی برند شما پیچیده است به میزانی که باید تصویر خود را تغییر دهید بستگی دارد. اغلب، ایده این است که تأثیر مشخصی بر احساس، صدا و نگاه شرکت شما به مشتری داشته باشید.

همانطور که کسب ‌و کارها رشد می‌کنند و تغییر می‌کنند، برای برندهایشان مهم است که بازار فعلی را منعکس کنند. به بیان ساده، اگر در حالی که همه شرکت‌های صنعت شما تغییر می‌کردند، ثابت می‌مانید، لوگوهای تازه‌تر و روش‌های جدیدتری برای برقراری ارتباط با مخاطبان خود اتخاذ می‌کردید، در نهایت مزیت رقابتی خود را از دست خواهید داد.

چه زمانی استراتژی بازسازی برند فرا می رسد؟

در بیشتر مواقع، شرکت ها ترجیح می دهند به جای تغییر نام کسب و کار، یک تازه سازی ساده برند را انتخاب کنند. یک استراتژی بازنگری برند خوب به ریسک کمتری نسبت به بازنگری کلی نیاز دارد و همچنان می تواند نتایج مورد نیاز را برای شما به ارمغان بیاورد. به عنوان مثال، با ایجاد تغییرات ظریف در موقعیت و نام کسب و کار خود، می توانید:

  • یکپارچگی برند خود را حفظ کنید.
  • کسب و کار را با نشاط جدید القا کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که تصویر شرکت شما مطابق با بازار در حال تغییر است.
  • دسترسی خود را به مشتریان جدید گسترش دهید.

بنابراین، زمان مناسب برای فرآیند تجدید برند چه زمانی است؟ پاسخ ساده این است که اگر با یکی از سناریوهای زیر روبرو هستید، ممکن است نیاز به تجدید نام کسب و کار داشته باشید:

  • منسوخ شده‌اید: اگرچه لوگوی شما در ابتدای راه‌اندازی کسب ‌و کارتان نوآورانه بود، زمان‌های تغییر ممکن است شما را در گذشته گیر کرده باشد. نام کسب و کار خود را به دقت ارزیابی کنید و مشخص کنید که آیا تصویر شما را به جلو سوق می دهد یا شما را عقب نگه می دارد.
  • شما تغییر کرده اید: آیا پیام برند شما دقیقاً منعکس کننده چیزی است که ارائه می دهید و چه کسی هستید؟ شرکت ها اغلب در طول زمان تکامل می یابند تا مرتبط باقی بمانند. اطمینان حاصل کنید که مشتریان شما درک می کنند که شما در حال حاضر در مورد چه چیزی هستید.
  • شما ناسازگار هستید: اگر مدتی است که با طرح‌های رنگی و لوگوهای مختلف بازی می‌کنید، این احتمال وجود دارد که مخاطبان خود را گیج کنید. یک تجدید می تواند به شما کمک کند تا تمرکز خود را پیدا کنید.
  • مخاطبان شما تغییر کرده اند: ممکن است دیگر به مخاطبان هدف خود دسترسی پیدا نکنید، زیرا از زمانی که برای اولین بار تلاش های برندسازی خود را شروع کرده اید، بازار شما تغییر کرده است. یک تازه سازی به شما کمک می کند تا بر روی هدف قرار دادن افراد مورد نیاز خود تمرکز کنید.
  • شما در حال رشد هستید: اگر انتظار دارید در آینده شاهد رشد در کسب و کار خود باشید، چه به دلیل ادغام، خط تولید جدید یا تلاش های بازاریابی، ایده خوبی است که برند خود را مجددا ارزیابی کنید.
همچنین بخوانید:   سه روش برای ایجاد تمایز برند

فرآیند بازسازی برند

معمولا، فرآیند بسیار ساده است. برخلاف یک برند جدید که نیاز به مشاوره و راهنمایی طولانی مدت است، تجدید برند فقط به تحقیقات محدود، تجزیه و تحلیل رقبا و یک خلاصه خلاقانه خوب نیاز دارد. نکته مهمی که در مورد تجدید برند باید به خاطر بسپارید این است که همه چیز در سطح انجام می شود.

اگرچه یک تازه سازی قطعاً می تواند توسعه دستورالعمل های هویت بصری جدید و بهبود یافته و همچنین یک برنامه پیاده سازی گسترده برند را ترویج کند، اما باید به خاطر داشت که برند شما چیزی بیش از یک لوگو و پالت رنگی است. قبل از شروع، مطمئن شوید که در مورد پایداری ساختار خود فکر می کنید. هنگامی که مطمئن شدید که فرآیند تجدید نام کسب و کار برای شما مناسب است، مراحل زیر را دنبال خواهید کرد:

۱. تحقیق و کشف

هر توسعه برندسازی نیاز به تحقیق دارد، اما این چیزی است که اغلب توسط بسیاری از شرکت ها نادیده گرفته می شود و کمتر از آن ارزش گذاری می شود. بسیار مهم است که بفهمید می‌خواهید با به‌روزرسانی برندتان به چه چیزی برسید، و کارهایی که برای رسیدن به اهدافتان باید انجام دهید. شما باید تحقیقات زیادی را انجام دهید تا مشخص کنید بازار چگونه به شرکت شما نگاه می کند، چه ویژگی های متمایز کننده ای دارید و چه چیزی ممکن است برای مرتبط ماندن نیاز به تغییر داشته باشید.

۲. تحلیل رقابتی

اگرچه این ایده بدی است که به سادگی از کارهایی که رقبای شما انجام می دهند در مورد تجدید نام کسب و کار کپی کنید، بررسی بازار به شما ایده می دهد که کدام سبک ها و روندها در صنعت شما مؤثرتر هستند. ایده باید این باشد که به مجموعه ای از عوامل نگاه کنیم، از جمله:

  • لحن صدا
  • گزاره های ارزشی
  • شعارها و شعارهای کلیدی
  • لوگوها، رنگ ها، فونت ها و سبک ها

۳. به روز رسانی هویت بصری

یکی از دلایل اصلی که هر برندی درگیر تجدید برند می شود این است که هویت بصری قدیمی دارند. بسیار مهم است که مطمئن شوید تصویر شما نه تنها با بازاری که در آن هستید، بلکه با موقعیت برند شما همخوانی دارد. ایده این است که در سبک های فعلی بازار بمانید، بدون اینکه در میان جمعیت قرار بگیرید. در این مرحله، لوگو، پالت رنگی، عکاسی، فونت ها، سبک ها و موارد دیگر را بررسی می کنید تا مشخص کنید که آنها چگونه اصول برند شما را نشان می دهند.

اگرچه یک تجدید برند می تواند تا حد زیادی بصری باشد، مهم است که به یاد داشته باشید که پیام رسانی نیز مهم است. بازار امروز به طور فزاینده ای نه تنها به ظاهر برندهایی که با آنها کار می کنند، بلکه به شخصیت و داستانی که پشت آن برند وجود دارد نیز توجه می کند. اگر در حال تغییر تصویر خود هستید، پس منطقی است که ممکن است لازم باشد پیام و صدای خود را نیز تطبیق دهید.

همچنین بخوانید:   همیشه حق با مشتری نیست!

تعریف برندسازی مجدد شما

در این مرحله، شما باید ایده بسیار خوبی در مورد اینکه تجدید برند چیست، داشته باشید. اکنون زمان آن رسیده است که بر تعریف تغییر نام کسب و کار خود تمرکز کنیم. به عبارت ساده، اگر یک برند تازه برای شرکت شما تغییری ایجاد کند، پس یک تغییر نام کاری جراحی پلاستیک است. این تغییر در رنگ و مدل موهای شما و همچنین ویژگی های زیرین صورت شما است. در حالی که یک به روز رسانی هویت شما را به روز می کند، یک تغییر نام کسب و کار آن را کاملا متحول می کند.

به طور معمول، هدف از تغییر نام کسب و کار، تحت تاثیر قرار دادن و تغییر ادراک مشتری در مورد خدمات یا محصولی است که شرکت به طور کلی ارائه می‌کند، از طریق احیای نام تجاری و اطمینان از اینکه این برند مطابق با نیازهای موجود مشتری یا مجموعه جدیدی از مشتریان است.

دلایل زیادی وجود دارد که چرا یک برند ممکن است بخواهد تصویر خود را تغییر دهد. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید موقعیت شرکت و چشم انداز خود را تغییر دهید تا به مشتریان خود تغییری در تمرکز نشان دهید. از طرف دیگر، ممکن است به دنبال راهی برای جذب بازار جدید، گسترش دامنه کسب و کار خود یا متمایز کردن خود از رقبا باشید. اغلب اوقات، کسب و کارها استراتژی تغییر نام کسب و کار را زمانی در نظر می گیرند که:

  • رقابت در حال افزایش است، بنابراین یک برند نیز باید تکامل یابد.
  • مخاطب در حال تغییر است.
  • تمایل به بازاریابی خدمات و محصولات جدید وجود دارد.
  • روش های بازاریابی قدیمی دیگر کار نمی کنند.
  • هویت فعلی قدیمی است.
  • انتظارات صنعت تغییر کرده است.

چه چیزی یک استراتژی بازسازی برند موفق را ایجاد می کند؟

بازسازی برند زمانی که اشتباه انجام شود می تواند خطرناک باشد، یا زمانی که به درستی انجام شود، راه حلی باورنکردنی برای یک کسب و کار راکد است. در یک سطح اساسی، بازسازی برند فرآیند درونی است که سازمان شما هویت خود را به جهان نشان می‌دهد.

به عبارت دیگر، این در مورد تغییر درک مشتری از شما است. خواه استراتژی بازسازی برند شما به این دلیل باشد که برند فعلی شما قدیمی یا کهنه شده است، یا احساس می کنید که نمی توانید تکامل سازمان خود را با برند موجود خود منعکس کنید، استراتژی تغییر نام تجاری به تعهد و خلاقیت زیادی نیاز دارد. اکنون وقت آن است که به دنبال چه چیزی استراتژی تغییر برند است:

مرحله ۱: پیدا کردن دلیل خود

بازسازی برند می تواند یک شیب لغزنده باشد، بنابراین مهم است که قبل از شروع کار مطمئن شوید که دلیل کسب و کار پشت برند خود را دارید. به عنوان مثال، برخی از شرکت ها ممکن است تمایل به بهبود رشد خود داشته باشند، در حالی که برخی دیگر به دنبال فرصتی برای جذب مخاطبان جدید هستند. پیدا کردن دلیل خود به تمرکز و جهت دادن به برند مجدد کمک می کند.

همچنین بخوانید:   ایجاد شرایط برای برندینگ شرکت‌های بزرگ

مرحله ۲: تحقیق

تحقیق برای تجدید یا بازسازی برند بسیار مهم است. وقتی دلیل بازسازی برندتان را روشن کردید، باید نگاهی به آنچه در بازارتان می‌افتد و همچنین مشتریان فعلی‌تان بیندازید. اگر هدف شما این است که به یک فضای بازار جدید تبدیل شوید، تحقیقاتی که انجام می دهید باید بینشی از بخش جدید نیز داشته باشد. هدف این خواهد بود که به چیزی برسید که به شما در درک موقعیت، شایستگی ها و فرصت های برندتان کمک کند.

مرحله ۳: تمایز را تقویت کنید

شناسایی و برقراری ارتباط با نقاط تمایز خاص شما برای بسیج یک مصرف کننده برای انتخاب شما از رقبای شما بسیار مهم است. در طول برندسازی مجدد، مهم است که اطمینان حاصل کنید که نقاط تمایز شما از بین نرود. در عوض، تمرکز شما باید این باشد که توجه بیشتری را به آنچه شما را منحصر به فرد می کند جلب کنید.

مرحله ۴: از پیام رسانی و موقعیت یابی برای اطلاع رسانی استراتژی برند استفاده کنید

تحقیقات شما در مورد موقعیت خود در بازار و تمرکز شما بر تمایز باید به شما کمک کند تا بفهمید چگونه می خواهید با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. همانطور که معماری خود را برای موقعیت یابی و پیام رسانی در بازار توسعه می دهید، باید شروع به کشف مبانی استراتژی برند خود کنید. به یاد داشته باشید، برندسازی تصوری است که مشتریان شما از شرکت شما دارند. ایجاد این تصور چیزی است که باید در هر سطحی از کسب و کار شما کار کند، از طراحی لوگو گرفته تا نحوه ارسال به روز رسانی در رسانه های اجتماعی.

مرحله ۵: هویت جدید خود را ایجاد کنید

تنها پس از داشتن یک برنامه کامل و تحقیقات فراوان، می توانید تغییرات ساختاری در برند خود ایجاد کنید. هنگام ایجاد هویت جدید، باید به مواردی مانند نام شرکت، لوگو، برچسب، رنگ ها، مواد بازاریابی و موارد دیگر فکر کنید.

مرحله ۶: برند خود را بسازید

در نهایت، شما آماده خواهید بود که نام کسب و کار جدید خود را با جهان به اشتراک بگذارید. این به معنای ایجاد طرحی است که هویت جدید شما را در چشم مصرف کنندگان شما ترویج و تقویت کند. به این فکر کنید که چگونه می‌خواهید برند خود را به صورت داخلی راه‌اندازی کنید تا کارمندان شما بتوانند آن را بپذیرند، و همچنین چگونه می‌خواهید تغییرات را به مردم منتقل کنید.

جمع بندی

در نهایت، هر برندی نیاز به تغییر دارد. جهان با سلیقه های جدید، نوآوری های جدید و خواسته های جدید مشتریان به طور مداوم در حال تحول است. با این حال، میزان تغییر شما و اندازه تصمیماتی که برای انطباق با بازار جدید خود می گیرید، به شما بستگی دارد. تازه کردن چیزی است که می تواند برندی را که در حال حاضر اساساً قوی است، بهبود بخشد و ایجاد کند. اگر به برند خود وفاداری دارید و همه چیز به خوبی پیش می‌رود، یک به‌روزرسانی می‌تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که رقابتی باقی می‌مانید و در مسیر درست باقی می‌ مانید.

انتهای مطلب/ منبع