09109200500 info@damaavand.com

دلایل زیادی برای تغییر نام کسب و کار شرکت شما وجود دارد. شاید نام کسب و کار شما قدیمی باشد یا از رقبا متمایز نباشد. یا شاید کسب و کار به حدی رشد کرده است که برای تحقق پتانسیل کامل آن به یک هویت سازمانی جدید نیاز دارید. در هر صورت، نباید به تغییر برند به عنوان یک هزینه فکر کنید، بلکه باید به عنوان سرمایه گذاری در برند خود فکر کنید.

هزینه برندسازی مجدد یک شرکت چقدر است؟

هیچ پاسخ ساده ای برای این سوال وجود ندارد زیرا تغییر نام کسب و کار می تواند معانی زیادی داشته باشد. طراحی مجدد لوگوی شما می‌تواند بخشی از یک برندسازی مجدد باشد، اما بازنگری کامل رویه‌های کسب‌ و کار شما نیز می‌تواند بخشی از آن باشد. بدیهی است که این موارد به منابع مشابهی نیاز ندارند. دو عامل اصلی وجود دارد که بر هزینه های یک برند جدید تأثیر می گذارد: اندازه کسب و کار شما و دامنه نیازها و اهداف شما. اگر به تغییر نام کسب و کار خود فکر می کنید، نکات زیر را در نظر داشته باشید تا هزینه ها را کاهش دهید.

۱. محدوده پروژه را تعریف کنید

اولین قدم در کاهش هزینه های برندسازی مجدد این است که دقیقاً مشخص کنید به چه چیزی می خواهید برسید. به هر حال، بهترین راه برای پس انداز پول این است که آن را برای چیزی خرج نکنید که نتیجه ای نداشته باشد. در حالی که تمایز بین آنها همیشه واضح نیست، پروژه های تغییر نام برند به طور کلی می توانند یکی از سه شکل زیر را داشته باشند:

همچنین بخوانید:   انرژی‌بخشی به برند و بازاریابی

رفرش برند

تازه کردن ساده ترین شکل تغییر نام برند است. اساساً، شما ظاهر و احساس برند خود را بدون ایجاد تغییرات اساسی در نحوه عملکرد خود تغییر می دهید. شما همچنین ممکن است تغییراتی در خدمات خود ایجاد کنید، اما تازه کردن بیشتر جنبه زیبایی دارد. تازه سازی برند برای کسب و کارهایی است که مشکلات اساسی ندارند اما فقط می خواهند تصویر خود را تقویت کنند.

راه اندازی مجدد نام برند

راه‌اندازی مجدد جامع‌تر است و شامل تغییر رویکرد شما به کسب ‌و کارتان می‌شود. اگر برند خود را بیشتر کرده اید یا برای مدت طولانی آن را به روز نکرده اید، ممکن است نیاز به راه اندازی مجدد داشته باشید. راه اندازی مجدد برند نیاز به تغییرات استراتژیک دارد، به این معنی که باید تحقیقات زیادی در مورد آن انجام شود.

تعمیرات اساسی برند

تعمیرات اساسی جامع ترین شکل تغییر نام کسب و کار است و شامل قطع رابطه با برند قدیمی شما است. نیاز به تغییرات اساسی در همه سطوح دارد. اگر شرکت‌ها مشکلات برندسازی عمیقی داشته باشند یا در یک رسوایی بزرگ درگیر شده باشند، ممکن است اصلاحات اساسی را انتخاب کنند.

۲. تنظیم بودجه

بودجه خوب یک ابزار ضروری برای مدیریت هزینه است. وقتی بتوانید ببینید چقدر پول خرج می کنید و کجا خرج می کنید، می توانید کاری در مورد آن انجام دهید. اصلی‌ترین روشی که بودجه می‌تواند به شما در صرفه‌جویی در هزینه کمک کند این است که به شما امکان می‌دهد تشخیص دهید که چه کارهایی را در داخل سازمان انجام دهید و چه چیزی را برون سپاری کنید. هنگامی که محاسبه کردید که برای کارمند خود چقدر هزینه دارد تا یک کار تغییر نام کسب و کار خاص را به پایان برساند و آن را با هزینه های انجام آن توسط شخص ثالث مقایسه کنید،خواهید دید که کدام گزینه هزینه بیشتری دارد.

همچنین بخوانید:   4 اشتباه در برندینگ شخصی برای فروشندگان

علاوه بر این، مطمئن شوید که مشتریان خود را درگیر کنید. از آنها بپرسید که چه تغییراتی را می خواهند ببینند و بودجه خود را بر اساس آن بسازید. اگر فکر می‌کنید باید تغییری ایجاد شود، اما مشتریان شما موافق نیستند، می‌توانید آن تغییر را لغو کنید و فوراً در پول خود صرفه‌جویی کنید.

۳. عامل در هر رویه قانونی

تغییر نام کسب و کار می تواند شامل هزینه های قانونی و صدور مجوز باشد. ممکن است لازم باشد لوگوی جدید خود را علامت کسب و کار بگذارید یا برای استفاده از یک فونت خاص هزینه کنید. همچنین می توانید از سایر مطالب دارای حق چاپ (تصاویر، آهنگ ها و غیره) استفاده کنید.

۴. یک جدول زمانی برای پیاده سازی تنظیم کنید

درست مانند بودجه، یک جدول زمانی خوب نیز برای جلوگیری از خارج شدن هزینه ها بسیار مهم است. تغییر نام برند بر عملکرد کسب و کار شما تأثیر می گذارد، و مهم است که مطمئن شوید همه چیز طبق برنامه است تا آن را به حداقل برسانید. یک جدول زمانی این امکان را می دهد. بدون آن، سردرگمی می تواند در تلاش های شما رخنه کند و از مسیر خارج شود. و زمانی که برای رفع این مشکل نیاز به از دست دادن زمان دارید، در حال از دست دادن پول نیز هستید.

۵. با آژانس تغییر نام کسب وکار همکاری کنید

آژانس‌های تغییر نام کسب و کار رایگان نیستند، بنابراین ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد که مشارکت یکی می‌تواند در هزینه شما صرفه‌جویی کند. با این حال، تنها هدف یک آژانس تغییر نام برند خوب، کمک به شما در بهبود کسب و کار و به همراه آن، نتیجه نهایی شماست. شاید بخواهید روی برندسازی احساسی تمرکز کنید.

همچنین بخوانید:   انتخاب نشان تجاری برای محصولات جدید

برندهایی که از برندسازی احساسی استفاده می کنند، الهام بخش و جذاب هستند. اما، ممکن است دانش لازم را برای اعمال این رویکرد در برند خود نداشته باشید. اینجاست که تجربه مطرح می شود. آژانس‌های تغییر نام کسب و کار،  کار را برای شما انجام می‌دهند و در عین حال به شما امکان می‌دهند همه جنبه‌های تغییر نام برند را زیر یک سقف نگه دارید: تحقیق، استراتژی و خلاقیت.

انتهای مطلب/ منبع