09109200500 info@damaavand.com

چشم‌انداز رقابتی امروزه همچنان بیشتر از قبل در کسب‌وکارهای کوچک دیده می‌شود؛ اما این کسب‌وکارها باید رویکردهای بازاریابی درست را در زمان مناسب تشخیص دهند؛ رویکردهایی که بتواند برای برندشان کاربرد داشته باشد و با مخاطب هدفشان سازگار باشد. در ادامه به بیان رویکردهای بازاریابی می‌پردازیم که به تدوین استراتژی بازاریابی کسب‌وکارتان ایده می‌دهند؛

  1. پایان B2B و B2C؛ آغاز H2H

برندهای شجاع از تقسیم‌بندی مخاطبان خود در دو رویکرد B2B و B2C فاصله گرفته و در به سمت رویکرد H2H یا انسان به انسان رفته‌اند. برندها برای خلق خلاقانه روابطی معنادار با مخاطبان خود باید تجربه‌ای به آن‌ها بدهند که باعث پیدایش ارتباطی احساسی و عمیق میان این دو و درنهایت به ایجاد ارتباطاتی در سطح شخصی، بر اساس گفتگو و تعامل، همدلی، انگیزش، سرشار از شادی و داستان محور شود.

  1. ارتباط با جامعه مخاطبین برند

سر گفتگو را باز کنید و به مخاطبان خود احساس شنیده شدن بدهید و آن‌ها را تشویق کنید فعالانه پیام برندتان را از طرف شما به گوش دیگران برسانند. برندهای باهوش از طریق استفاده از محتوای تولیدشده توسط کاربر و کمپین‌های ایجادشده توسط کاربران، از قدرت جمعی مخاطبان خود به بهترین نحو بهره می‌گیرند. این کار باعث جلب مشارکت مخاطب می‌شود و به آن‌ها اجازه می‌دهد سهمی معنادار در بهبود و موفقیت برند داشته باشند. حتی ممکن است به پیدایش ایده‌های تحول‌آفرینی بیانجامد که برند را به مسیر تازه‌ای هدایت کند.

  1. استفاده هدفمند از تکنولوژی

تکنولوژی همواره در حال پیشرفت بوده و به نظر می‌رسد هر هفته نوآوری تازه‌ای معرفی می‌شود. بهترین استراتژی‌های بازاریابی صرفاً به تیک زدن چک‌لیست نیازمندی‌ها بسنده نمی‌کنند؛ بلکه به مخاطبان خود انگیزه، انرژی و احساس ارتباط می‌بخشند. اضافه کردن تکنولوژی‌های هدفمند و عناصر تعاملی می‌تواند به‌خوبی این ایده را به کار بگیرد. طی سال آینده، برندها برای پشتیبانی از داستان برند خود باید رویکرد پیچیده‌تر و فکر شده تری در قبال استفاده‌ی یکپارچه از تکنولوژی اتخاذ کنند. از تکنولوژی صرفاً باهدف استفاده از تکنولوژی استفاده نکنید؛ تاکتیک‌هایی را انتخاب کنید که ازلحاظ استراتژیک بیشترین ارتباط را با پیام و مخاطب شما داشته باشند.

  1. نرخ بازگشت حاصل از سرمایه‌گذاری (ROI) جدید: بازگشت حاصل از نوآوری

زمان آن رسیده است که کسب‌وکارهای کوچک، فراتر از تعریف سنتی بازگشت حاصل از سرمایه‌گذاری فکر کنند و به فکر سنجش بازگشت حاصل از نوآوری باشند. این رویکرد جدید، روی ارزیابی تأثیر درازمدت استراتژی‌های نوآورانه بازاریابی متمرکز می‌باشد. علاوه بر شاخص‌های سنتی ROI، برندهایی که به دنبال راه مؤثرتری برای ایجاد ارتباطات معنادار هستند باید میزان ماندگاری در ذهن، مشارکت و تلقی برند خود را بسنجند.

  1. سطح بعدی هشتگ گذاری

هشتگ ها بدون شک بخش محبوبی از فرهنگ ارتباطی ما هستند. استفاده از هشتگ راهی انعطاف‌پذیر و مؤثر برای طبقه‌بندی اطلاعات، کارآمد کردن مکالمات و ایجاد تجربیات مشترک و به‌یادماندنی در پلتفرم‌های مختلف است. طی سال آینده، برندها از خلاقیت‌های تازه‌ای برای واردکردن استفاده خود از هشتگ به مرحله‌ای جدید بهره خواهند گرفت، به‌گونه‌ای که بتوان هم مشارکت مخاطبان زنده و هم مخاطبان آنلاین را به نحوی کاملاً تعاملی جلب کرد. چنین تجربه‌هایی نه‌تنها به برندها کمک می‌کند در چشم‌اندازی به‌شدت رقابتی در بازار باقی بمانند، بلکه باعث ایجاد ارتباط معناداری میان برندها و مخاطبان می‌شود که گسترش حضور برندها را در پی خواهد داشت.

همچنین بخوانید:   در طراحی بروشور در نظر داشتن چه نکاتی ضروری است؟

انتهای مطلب/ لینک محتوا