09109200500 info@damaavand.com

آیا شبکه توسعه‌یافته‌ای دارید؟ آیا شما خودگردان هستید؟ آیا یک نمونه کار چشمگیر پر از داستان‌های موفقیت مشتری دارید؟ ممکن است برای مشاور شدن آماده‌باشید، اما دانستن اینکه از کجا شروع کنید دشوار است. نگران نباشید، کسب‌وکار دماوند در کنار شماست.

مشاور چیست؟

مشاور شخصی است که در یک زمینه خاص متخصص است و به افراد و کسب‌وکارها در حوزه تخصصی آنها مشاوره حرفه‌ای می‌دهد، معمولاً به‌صورت موقت یا قراردادی تا زمانی که نیازی خاص برآورده شود.

شرکت‌ها مشاورانی را برای موارد زیر استخدام می‌کنند:

مشاوره در مورد فرآیندها یا سیستم‌ها برای دریافت یک نظر عینی و خارجی

  • حل نقاط کور داخلی
  • برای حل یک مشکل یا اجرای راه‌حل
  • پر کردن شکاف موقت کارکنان را به روشی مقیاس‌پذیر
  • دسترسی به تخصص‌هایی که منبع یابی و استخدام برای آن دشوار است (مانند یک فناوری خاص یا موارد استفاده دیگر)

برای مشاور بودن چه شرایطی وجود دارد؟

ازآنجایی‌که مشاوران به‌صورت قراردادی کار می‌کنند، هیچ صلاحیت مشخصی برای مشاور بودن وجود ندارد. درنهایت، به آنچه سازمان نیاز دارد و اینکه چقدر می‌توانید آنچه را که می‌توانید ارائه دهید بفروشید بستگی دارد.

بااین‌حال، ازآنجایی‌که یک مشاور، مشاوره در سطح متخصص ارائه می‌کند، داشتن تجربه زیاد در حوزه‌ای که مشاور در آن کار می‌کند، معمولی است. همچنین به شما کمک می‌کند که بتوانید به نتایج مشخص یا نتایجی اشاره‌کنید که برای سایر مشتریان به‌دست‌آمده است. اگر سابقه اثبات‌شده‌ای ارائه دهید که مشتریان بالقوه بتوانند به آن اعتماد کنند و خود را در آن ببینند، بهتر می‌توانید قراردادهای مشاوره را ببندید.

برای مشاور شدن چه تحصیلاتی لازم است؟

به‌طور مشابه، الزامات تحصیلی مشاور، ذهنی و انعطاف‌پذیر است، با در نظر گرفتن اینکه واقعاً به درک خریدار از ارزش بستگی دارد. بااین‌حال، ازآنجایی‌که مشاوران درزمینهٔ خود متخصص هستند، داشتن مدرک لیسانس (اغلب علاوه بر مدرک پیشرفته) معمول است.

MBA (کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی) به‌ویژه برای بسیاری از مشاغل مشاوره مفید است، مانند گواهینامه‌های حرفه‌ای مانند CMC (مشاور گواهی مدیریت) یا PMP (حرفه‌ای مدیریت پروژه).

در اینجا برخی از رایج‌ترین انواع مشاور آورده شده است:

مشاور فروش

یک متخصص فروش که به توسعه فرآیند فروش سازمان کمک می‌کند، راه‌هایی را برای بهبود عملکرد فروش شناسایی می‌کند و به نمایندگان، آموزش فروش ارائه می‌دهد.

توضیحات شغل مشاور فروش

کاندیدای ایدئال برای نقش مشاور فروش، فردی مبتنی بر داده است که می‌تواند نتایجی را ارائه دهد که درنهایت قابل‌مشاهده باشد. در این نقش، مشاور فروش مسئول توسعه استراتژی‌های خوب و تحقیق‌شده برای افزایش فروش و ایجاد درآمد اضافی خواهد بود.

مشاور تجاری

مشاوری که به شناسایی، بهبود کارایی و عملکرد عملیاتی سازمان کمک می‌کند. “مشاوره کسب‌وکار” می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از راه‌حل‌ها اعمال شود.

شرح شغل مشاور بازرگانی

مشاوران کسب‌وکار واجد شرایط، هوش تجاری و تجربه بهینه‌سازی استراتژی شرکت را نشان خواهند داد. این نقش مسئول ایجاد کسب‌وکار جدید، ارائه استراتژی‌ها به مشتریان، نظارت بر اجرای استراتژی‌های مشتری و همکاری با مشتریان اجرایی برای توسعه طرح‌های تجاری مناسب است.

مشاور بازاریابی

یک متخصص بازاریابی که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا استراتژی‌های بازاریابی را برای افزایش آگاهی از برند و ایجاد سرنخ برای کسب‌وکار ایجاد و پیاده‌سازی کنند.

شرح شغل مشاور بازاریابی

یک مشاور بازاریابی مسئول کار در کنار سازمان بازاریابی مشتری برای توسعه و ادغام تاکتیک‌ها و استراتژی‌های بازاریابی مؤثر در ریتم عملکرد مشتری است. در این نقش، مشاور بازاریابی مسئول انجام تحقیقات عمیق و تجزیه‌وتحلیل رقابتی، با استفاده از یافته‌های خود برای ایجاد یک برنامه بازاریابی مؤثر و شناسایی تاکتیک‌هایی برای بازاریابی محصول برای مخاطبان موردنظر سازمان خواهد بود.

مشاور حسابداری

مشاوری که امور مالی یک کسب‌وکار را تجزیه‌وتحلیل می‌کند و به تیم رهبری کمک می‌کند تا تصمیمات مالی خوبی بگیرد.

شرح شغل مشاور حسابداری

کاندیدای مناسب برای نقش مشاور حسابداری دارای تجربه گسترده کار در سازمان‌های حسابداری و مالی با عملکرد بالا است. این فرد وظیفه دارد در کنار تیم حسابداری مشتری برای نظارت و مشاوره در مورد تغییرات لازم در رویه‌های حسابداری شرکت کار کند. آنها با مشتریان خود برای شناسایی زمینه‌های بهبود در فرآیندهای تجاری خود کار خواهند کرد و بر اجرای راه‌حل‌های قابل‌اجرا و سازگار نظارت خواهند داشت.

مشاور فناوری

متخصصی که به سازمان‌ها کمک می‌کند راه‌حل‌های فناوری را به‌گونه‌ای پیاده‌سازی و/یا استفاده کنند که عملیات و عملکرد کسب‌وکار را بهبود بخشد.

شرح شغل مشاور فناوری

یک مشاور فناوری (همچنین به‌عنوان مشاور فناوری اطلاعات شناخته می‌شود)، سیستم‌های فناوری مشتری را تجزیه‌وتحلیل می‌کند تا اطمینان حاصل کند که شرکت در مسیر رسیدن اهداف است. پس از تجزیه‌وتحلیل سیستم‌های فناوری مشتری و زیرساخت‌های شرکت، مشاور فناوری هرگونه تغییر لازم را برای پشتیبانی از امنیت اطلاعات و عملیات تجاری پیشنهاد می‌کند و به ایجاد تغییرات لازم کمک می‌کند.

مشاور حقوقی

یک وکیل یا متخصص حقوقی که به یک تجارت در مورد مسائل حقوقی مشاوره می‌دهد.

همچنین بخوانید:   دانش برند مبتنی بر مشتری

شرح شغل مشاور حقوقی

در این نقش، یک مشاور حقوقی واجد شرایط از تخصص حقوقی خود برای حمایت از انطباق قانونی، سودآوری و کاهش ریسک مشتری استفاده خواهد کرد. این فرد علاوه بر انجام تحقیقات لازم، مسئولیت تنظیم قراردادها، بررسی خلاصه‌ها و انجام مذاکرات از طرف مشتری را نیز بر عهده خواهد داشت.

مشاور روابط عمومی

متخصصی که ارتباطات بین یک تجارت و مردم را بهبود می‌بخشد.

شرح شغل مشاور روابط عمومی

مشاور روابط عمومی که این نقش را ایفا می‌کند، روابط بین مشتریان خود و عموم مردم را مدیریت می‌کند. کاندیدای ایدئال، یک متخصص ارتباطات باتجربه است که می‌تواند به‌طور ماهرانه بیانیه‌های مطبوعاتی را از طرف مشتری پیش‌نویس کند، روابط رسانه‌ای مشتری و مخاطبین او را مدیریت کند و وثیقه‌های ارتباطی را بنویسد و ویرایش کند تا تجارت و پیشنهادات مشتری را ارتقا دهد.

مشاور چه می‌کند؟

یک مشاور ممکن است در نقش مشاوره و یا اجرا عمل کند.

به‌عبارت‌دیگر، بسته به نیاز مشتری، مشاور ممکن است به‌سادگی برای ارائه دانش، اطلاعات و مشاوره حضورداشته باشد زیرا سازمان درنتیجه راهنمایی‌های مشاور تغییراتی را ایجاد می‌کند.

برای سایر ترتیبات، یک مشاور ممکن است برخی یا تمام اجراها را خودش به عهده بگیرد. این حتی ممکن است شامل فرآیندهای ساخت/بازسازی و آموزش اعضای تیم باشد. درنهایت به آنچه سازمان نیاز دارد برمی‌گردد.

صرف‌نظر از جایگاهی که مشاور در آن کار می‌کند یا ترتیب خاصی که با مشتری انجام داده است، چند کار وجود دارد که یک مشاور باید به‌خوبی انجام دهد:

  • برای شناسایی اهداف رابطه با ذینفعان کارکنید.
  • فرآیندها و سیستم‌های موجود در یک سازمان را بیاموزید.
  • انجام تجزیه‌وتحلیل و تشخیص مسائل.
  • ارتباط مؤثر با چندین ذینفع.
  • نظارت و پایش نتایج.
  • قادر به انتقال تأثیر باشد.

آیا حوزه تخصصی برای مشاوره دارید؟ این مراحل را به‌دقت دنبال کنید تا پایه‌ای قوی برای کار آینده، مشتریان تکراری و گسترش دسترسی و شهرت خود بسازید.

چگونه مشاور شویم؟

  • حوزه تخصصی خود را مشخص کنید.
  • اهداف تعیین کنید.
  • وب‌سایت بسازید.
  • گواهینامه بگیرید.
  • بازار هدف را انتخاب کنید.
  • تصمیم بگیرید که کجا کار می‌کنید.
  • پیشنهادات خود را ایجاد کنید.
  • نرخ‌های خود را تنظیم کنید
  • شبکه با مردم
  • بدانید چه زمانی «نه» بگویید.
  • یک سیستم تکرارپذیر برای جذب و بستن مشتریان بسازید.

۱. حوزه تخصصی خود را مشخص کنید.

در مورد جایی که نقاط قوت و تخصص شما نهفته است صادق باشید – شاید شما یک محوطه‌سازی جانبی با تقاضای مشتری کافی برای استفاده تمام‌وقت از آن دارید. یا شاید شما در بستن معاملات دشوار در صنعت وسایل پزشکی مهارت دارید – آن‌قدر خوب که همکاران شما همیشه درخواست کمک می‌کنند.

برای شناسایی جایگاه خود سه سؤال از خود بپرسید:

” آیا من دیدگاه منحصربه‌فردی دارم؟ “

” آیا تجربه لازم برای معتبر بودن در این زمینه را دارم؟ “

” تقاضا وجود دارد برای این سرویس؟ “

مشاور بودن مستلزم آن است که سازمان‌یافته و خودانگیخته باشید و در تعیین مرزها مشکلی نداشته باشید. قبل از راه‌اندازی وب‌سایت خود و پذیرش اولین مشتری‌تان، توانایی خود را برای برآورده کردن این خواسته‌ها در نظر بگیرید. شما ممکن است جایگاه مناسبی را شناسایی کنید، اما اگر نمی‌توانید ضرب‌الاجل‌های مستقل را رعایت کنید یا یک چرخه صورتحساب را مدیریت کنید، ممکن است برای مشاور شدن آماده نباشید.

برای یافتن تخصص مشاوره خود، زمینه‌هایی را که در کار در آنها عالی هستید، پروژه‌هایی که در بررسی عملکرد آنها امتیاز بالایی کسب کرده‌اید، یا سرگرمی‌هایی که در خارج از دفتر کار بر آنها مسلط شده‌اید را در نظر بگیرید. همچنین باید آنچه را که از آن لذت می‌برید در نظر بگیرید – اگر این کار را تمام‌وقت انجام می‌دهید، باید فعالیتی باشد که به آن علاقه دارید.

۲. هدف‌گذاری کنید.

تعیین اهداف به شما کمک می‌کند تا بدانید برای چه چیزی تلاش می‌کنید. آیا می‌خواهید این پروژه در شب‌ها و آخر هفته‌ها باقی بماند؟ آیا امیدوارید آن را به یک تجارت تمام‌وقت تبدیل کنید؟ آیا می‌خواهید روزی کارمندانی را استخدام کنید؟ به این سؤالات پاسخ دهید و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید.

هنگامی‌که اهداف کلی را برای کسب‌وکار خود مشخص کردید، تمرکز خود را به نیازهای فوری محدود کنید. برای انجام این کار، مطمئن شوید که اهداف شما SMART هستند:

خاص: به‌وضوح آنچه را که می‌خواهید انجام دهید مشخص کنید

قابل‌اندازه‌گیری: اهداف و نقاط عطف را برای ردیابی پیشرفت شناسایی کنید

دست‌یافتنی: اهداف را واقع‌بینانه و قابل مدیریت نگه‌دارید

مرتبط: اهدافی را تعیین کنید که با مدل کسب‌وکار شما مطابقت دارند

بر اساس زمان: برای اهداف خود ضرب‌الاجل تعیین کنید

در اینجا نمونه‌ای از اهداف SMART برای مشاوری که تیم‌های فروش را مربیگری می‌کند تا در ارتباط سرد بهتر عمل کنند آورده شده است:

همچنین بخوانید:   داستان موفقیت کارآفرینی مایکروسافت

خاص: من تیم‌های فروش SMB را در مورد نحوه برقراری تماس‌های بهتر، ارسال ایمیل باکیفیت بالاتر و پیگیری به شیوه‌ای مؤثر مربی خواهم کرد. درنتیجه فرصت‌های واجد شرایط برای تکرارها و کسب‌وکار بسته‌تر و درآمد بیشتر برای سازمان خواهد بود.

قابل‌اندازه‌گیری: موفقیت با افزایش خط لوله مشتری و درصد بسته شدن معاملات مشتری و همچنین ارجاع برای کسب‌وکار من سنجیده می‌شود.

قابل‌دستیابی: من در حال حاضر سه مشتری دارم و هرماه به‌طور متوسط ​​یک ارجاع جدید وارد می‌کنم. من می‌دانم که تقاضا برای خدمات من وجود دارد و این سرعت برای حجم کاری و بودجه عملیاتی من در حال حاضر قابل‌کنترل است.

مرتبط: این مدل کسب‌وکار با مجموعه مهارت‌های من مطابقت دارد و به من امکان می‌دهد تا از موفقیت خود درزمینهٔ فروش که توسط خودم، همکارانم و سرپرستانم شناسایی‌شده است، بهره ببرم.

مبتنی بر زمان:

۱۵ نوامبر: وب‌سایت فعال می‌شود

۱ دسامبر: کار ماه قبل را مرور کنید و حداقل یک ارجاع بخواهید

۵ دسامبر: صورتحساب‌های مشتری را برای کار ماه قبل ارسال کنید

۱۵ دسامبر: برای پیش‌بینی برنامه تعطیلات، تمام جلسات مربیگری را قبل از این تاریخ برنامه‌ریزی شود

همان‌طور که مشاوره شما رشد می‌کند، برنامه‌های شما نیز افزایش می‌یابد. اهداف SMART خود را به‌صورت ماهانه یا فصلی مجدداً بررسی کنید و در صورت نیاز آنها را تنظیم کنید.

۳. یک وب‌سایت بسازید.

فکر می‌کنید می‌توانید بدون وب‌سایت به کار خود ادامه دهید؟ دوباره فکر کنید گزارش اخیر انجمن جستجوی محلی نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از مصرف‌کنندگان از وب‌سایت‌ها برای یافتن یا تعامل با کسب‌وکارها استفاده می‌کنند و ۳۰ درصد از این مصرف‌کنندگان کسب‌وکاری بدون وب‌سایت را در نظر نمی‌گیرند.

همچنین اگر سایتی دارید، گوگل به کسب‌وکار شما در رتبه‌بندی محلی اختیارات بیشتری می‌دهد. ایجاد نمایه «Google برای کسب‌وکار من» کافی نیست. وب‌سایتی که با بک لینک‌ها، اعتبار دامنه و بازدیدها بهینه‌شده باشد، گوگل را تشویق می‌کند تا وب‌سایت شمارا در جستجوهای مرتبط نمایش دهد.

۴. گواهینامه بگیرید.

به‌عنوان یک مشاور، بسیار مهم است که در جایگاه برتر خود و رقابتی باقی بمانید و گواهی‌نامه‌ها راهی مشخص برای نشان دادن انگیزه شما هستند.

به‌عنوان‌مثال، اگر مشاور متخصصان فروش پزشکی هستید، اعتباربخشی را دریکی از برنامه‌های فروش پزشکی HIDA دنبال کنید. اگر تخصص شما مربیگری تیم‌ها برای بهتر شدن در ارتباط است، دریافت گواهینامه فروش ورودی از HubSpot را در نظر بگیرید.

چه نرم‌افزار، چه مهارت، یا گواهینامه‌های موضوعی خاص، دریابید که چه مدارکی در صنعت شما مهم هستند و در گسترش پایگاه دانش خود سرمایه‌گذاری کنید.

۵. بازار هدف را انتخاب کنید.

هنگامی‌که جایگاه خود را شناسایی کردید، مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند. برای مثال، اگر به تیم‌های فروش استارت‌آپ کمک می‌کنید تا در مراحل اولیه مقیاس‌پذیری حرکت کنند، با پاسخ دادن به این پنج سؤال، بازار هدف خود را تقویت کنید:

” مخاطب هدف من کجاست؟ ” (آیا فقط به مشتریان محلی خدمات می‌دهید؟ آیا مشتریان ملی یا منطقه‌ای را می‌پذیرید؟ آیا مشتریان بین‌المللی را مستثنی می‌کنید؟)

” بزرگ‌ترین نقاط درد آنها چیست؟ ” (چه چیزی آنها را به جستجوی کمک شما سوق داده است؟ موانع روزانه آنها برای پیشنهاد چیست؟ چالش‌های مقیاس بندی آنها چیست؟)

” چه کسی با کسب‌وکارتان رقابت می‌کند؟ ” (بزرگ‌ترین رقبای شما چه کسانی هستند و خدمات شما چگونه ارزیابی می‌شود؟ چه چیزی شمارا متمایز می‌کند؟)

«آیا من خود استارت‌آپ‌ها را برای مدیران فروش هدف قرار می‌دهم؟» (آیا از طریق ملاقات‌های محلی یا ارتباط با لینکدین با کسب‌وکارها ارتباط برقرار می‌کنید یا با افراد ارتباط برقرار می‌کنید؟)

” چه چیزی به مخاطبان هدف من انگیزه می‌دهد؟ ” (هدف نهایی مخاطبان شما با انتخاب خدمات شما چیست؟ آنها امیدوارند چه چیزی برای تیم خود و برای خود به دست آورند؟)

مشخص کردن اینکه مشتری شما چه کسی است و چه چیزی برای آنها مهم است به شما این امکان را می‌دهد که خدمات برتر ارائه دهید و به مشتریانی دست پیدا کنید که کاملاً با شما مطابقت دارند.

۶. تصمیم بگیرید که کجا کار می‌کنید.

احتمالاً در حین انجام مشاوره خود به محل کار مشخصی نیاز نخواهید داشت؛ اما اگر در حال تبدیل‌شدن به یک مشاور تمام‌وقت هستید، داشتن یک دفتر ممکن است مفید باشد. قبل از شروع رزرو تورهای اداری، چند سؤال از خود بپرسید:

” آیا می‌توانم هزینه فضای اداری را بپردازم و اگر چنین است، چقدر می‌توانم هزینه کنم؟ “

” آیا یک محل کار کسب‌وکار من را تقویت می‌کند یا به رشد آن کمک می‌کند؟ “

” چرا به این فضا نیاز دارم؟ ” (آیا با مشتریان ملاقات می‌کنم؟ آیا کمکی پاره‌وقت استخدام می‌کنم؟)

هنگامی‌که تصمیم گرفتید که فضای اداری واقعاً برای کسب‌وکار شما مفید است، در نظر بگیرید که چه نوع فضایی برای نیازهای شما مناسب است. فضاهای همکاری مشترک مانند We Work و Galvanize جزء اصلی بسیاری از محیط‌های شهری هستند.

همچنین بخوانید:   فروش در ورای پایان فروش

آنها به شما امکان دسترسی به فضاهای کاری مشترک یا کوچک و همچنین اتاق‌های جلسه و امکانات را با نرخ ماهیانه کمتری نسبت به فضاهای اداری سنتی می‌دهند. آنها همچنین راه دیگری برای شبکه‌سازی و بهره‌مندی از اطرافیان به شما می‌دهند.

۷. پیشنهادات خود را ایجاد کنید.

خدمات مشاوره خود را چگونه ارائه خواهید کرد؟ از چه نوع مدل‌های تحویل استفاده خواهید کرد؟ آیا به محل آنها سفر می‌کنید و خدمات خود را در محل ارائه خواهید کرد یا خدمات خود را به‌صورت مجازی ارائه می‌دهید؟ آیا کار واقعی را برای آنها انجام خواهید داد یا به‌سادگی آنها را راهنمایی می‌کنید تا خودشان کار را انجام دهند؟

۸. نرخ‌های خود را تعیین کنید.

تصمیم‌گیری در مورد اینکه چقدر از مشتریان هزینه می‌گیرید می‌تواند سخت‌ترین قسمت شروع یک مشاوره باشد. وسوسه‌انگیز است که کمتر از ارزش خود هزینه کنید زیرا هنوز نتایج خود را ثابت نکرده‌اید.

تحقیق کنید که مشاوران مقایسه‌ای در منطقه شما چه هزینه‌ای دریافت می‌کنند و تصمیم بگیرید که کدام‌یک از این انواع متداول قیمت‌گذاری مشاور می‌تواند برای کاری که انجام می‌دهید به شما بازخورد مالی مناسب بدهد.

۹. شبکه با مردم.

صحبت از شبکه شد… ارجاعات راهی حیاتی برای رشد کسب‌وکار شما هستند، اما آنها تنها راه نیستند. برخلاف یک شرکت بزرگ، احتمالاً تیم بازاریابی ندارید که تمام‌کار آن تبلیغ کسب‌وکار شما باشد. در عوض، فروش ارزش مشاوره شما اغلب به شما و به‌تنهایی مربوط می‌شود.

به گروه‌های لینکدین و فیس‌بوکی بپیوندید که مخاطبانتان به آن‌ها مراجعه می‌کنند، پست‌های وبلاگی به اشتراک بگذارید که تخصص شمارا برجسته می‌کند و در جلسات یا کنفرانس‌های منطقه‌تان شرکت کنید. همه‌جا باشید و با همه‌کسانی که برای پیشنهاد شما مناسب هستند صحبت کنید. هیچ‌کس قرار نیست شمارا به‌اندازه شما بفروشد.

۱۰. بدانید که زمانی که می‌گویند: ” هیچ. “

در ابتدا، گفتن ” بله ” به هر مشتری و هر درخواستی آسان است. اکنون بیش از هر زمان دیگری می‌خواهید کارتان باکیفیت، سازمان‌دهی شده و قابل مدیریت باشد.

اگر بله گفتن به مشتری جدید به این معنی است که کار مشتری فعلی شما آسیب می‌بیند، بگویید: ” من دوست دارم نیازهای شمارا برآورده کنم، اما با حجم کاری فعلی، فکر نمی‌کنم بتوانم توجهی را که شایسته شماست به شما ارائه دهم. می‌توانیم بعدازاین پروژه اگر همچنان نیازی داشتید باهم ملاقات کنیم؟ “

مشتریان بالقوه از صداقت شما قدردانی خواهند کرد و شما می‌توانید کار باکیفیت بالا را با سرعتی که سلامت عقل یا رضایت مشتری فعلی شمارا تهدید نمی‌کند، حفظ کنید.

همچنین رد مشتریانی که مناسب نیستند نیز دشوار است. هنگامی‌که نمی‌توانید نیازهای مشتری احتمالی را برآورده کنید صادق باشید و در مورد معرفی آنها به کسی که می‌تواند کمکشان کند، فعال باشید. آنها از تطابق بهتری بهره‌مند خواهند شد و کسب‌وکار شما آنچه را که به بهترین شکل انجام می‌دهد را از دست نخواهد داد.

۱۱. یک سیستم تکرارپذیر برای جذب و فروش مشتریان بسازید.

هنگامی‌که کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کردید، نمی‌توانید فقط امیدوار باشید که مشتریان شما در خانه‌تان را بزنند و بگویند: “من اینجا هستم و آماده پرداختم!”

شما باید جایگاه خود را تجزیه‌وتحلیل کنید و شبکه موجود خود را در حین استراتژی پیدا کردن مشتریان مشاوره بررسی کنید. ازآنجا، باید وارد تجارت بازاریابی خدمات مشاوره خود شوید و دقیقاً بدانید که چگونه به مشتریان بالقوه بفروشید.

  • نرخ روزانه را تعیین کنید
  • تعیین هزینه‌ها بر اساس پروژه
  • تعیین هزینه‌ها بر اساس عملکرد
  • هزینه‌ها را با استفاده از داده‌های کار مشتری قبلی تنظیم کنید
  • تعیین هزینه‌های مبتنی بر راه‌حل

هنگامی‌که تصمیم گرفتید، نحوه پرداخت صورت‌حساب مشتریان و پذیرش پرداخت را در نظر بگیرید. بسیاری از پلتفرم‌های رایگان و مبتنی بر کارمزد – مانند Invoicely، Freshbooks و Due – وجود دارند که به شما امکان می‌دهند چرخه‌های صورت‌حساب را خودکار کنید، فاکتورها و پرداخت‌ها را پیگیری و مدیریت کنید و گزارش‌هایی را درباره درآمدهای هفتگی، سه‌ماهه یا سالانه اجرا کنید.

و مشورت با حسابدار در فصل مالیات را فراموش نکنید. اگر مالیات از پرداخت‌هایتان برداشته نمی‌شود، باید برای آن‌ها بودجه در زمان سررسید مالیات اختصاص دهید. یک حسابدار می‌تواند راهنمایی کند که چگونه دردسر را کمتر کنید.

مشاور شدن یک راه هیجان‌انگیز برای رشد حرفه شما است. با تمرکز بر مهارت‌های کلیدی و ایجاد روابط با مشتریان مناسب، می‌توانید شغلی پربار در این زمینه ایجاد کنید. در مورد آمادگی و جایگاه خود صادق باشید، در رویکرد خود سازمان‌دهی شده و در تعریف، ملاقات و پرداختن به اهداف خود شفاف باشید. مراحل بالا بهترین راه برای شروع است. موفق باشید!

انتهای مطلب/