بازاریابی شبکه ای نه صرفاً یک تفریح است و نه قادر است شما را یک میلیاردر کند ولی می تواند بعنوان یک شغل نیمه وقت و تحت شرایط خاص تمام وقت روی آن حساب باز کرد. نکته های بازاریابی شبکه ای و فروش مستقیم موفق از نظر وینسنت کلسی به شرح زیر می باشد:
۱- انتخاب هوشمندانه:
در هنگام انتخاب شرکت مناسب برای همکاری توجه به ۶ نکته ضروری است. اولین موضوع پایداری است، چه مدتی است که این شرکت در این تجارت در حال فعالیت است؟ دومین مسأله کیفیت خدمات و محصولاتی است که مشتریان به آنها نیاز دارند. سومین مورد برنامه بازاریابی و میزان عدالت رعایت شده در آن است. آیا شرکت مورد نظر بهقدری منصف است که با بخشندگی سود را بین زیرمجموعه های خود تقسیم کند؟
مورد چهارم پس زمینه مدیرعامل شرکت است. تحقیق کنید که مدیرعامل کیست و فعالیتهای او چقدر با فعالیت شرکت یکپارچگی دارد.
مورد پنجم زمان بندی و نحوه مدیریت در شرکت است. خوب به فعالیتهای شرکت نگاه کنید و مطمئن شوید که شرکت در حال توسعه است.
مورد ششم پشتیبانی، آموزش و سیستم تجارت است. شما ممکن است شرکتی ایده آل را با مدیریت عالی، محصولاتی متفاوت و جذاب، یک سیستم پرداخت بخشنده و پرسود و با پایداری کامل انتخاب کنید ولی اگر تجارت موجود در شرکت تبدیل به یک سیستم نشده باشد همه چیز به زودی از بین خواهد رفت. این شرکت باید یک سیستم ایده آل برای آموزش داشته باشند تا فرایند رشد شرکت ادامه پیدا کند.
۲- تمرین موضوعاتی که تدریس می شود:
برای موفقیت در بازاریابی شبکه ای باید به مربیان خود گوش دهید و از آن ها یاد بگیرید. نحوه بوجود آمدن بازاریابی شبکه ای بر پایه تجربه کهنه کاران شرکت است. فعالیتهایی که مربی شما برای موفقیت انجام داده اند قابل تقلید هستند به شرطی که به آن ها گوش بدهید، یاد بگیریدشان و آن سیستم را دنبال کنید.
۳- پشتیبانی سرگروه ها
سرگروه های شما بسیار مهم هستند. چقدر از شما پشتیبانی می کنند؟ آیا با شما تماس می گیرند؟ آیا به اندازه ای که موفقیت خودشان برایشان ارزشمند است به موفقیت شما نیز ارزش قائل اند؟ شما باید در هر زمانی از روز قادر به تماس با آنها و درخواست کمک باشید. میزان این پشتیبانی بسیار مهم است.
۴- رهبری زیرمجموعه خود
در بازاریابی شبکه ای اصطلاحی به معنای بی سرپرست وجود دارد. این اصطلاح برای تازه واردهایی به کار برده می شود که به تازگی وارد سیستم شده اند ولی کسی که آن ها را وارد سیستم کرده، خود به قدری سرش شلوغ است که زمان لازم برای آموزش آن ها را ندارد.
شما اگر شخص جدیدی را وارد سیستم کردید، حداقل باید ۳۰ روز از او پشتیبانی کنید تا بتواند کار را به تنهایی ادامه دهد. باید قبل از این کار از خود بپرسید که آیا واقعاً دوست دارید چنین کاری کنید؟ آیا قادر به انجام این کار هستید؟
۵- استفاده از اینترنت
بسیاری از بازاریابان برای فروش محصولات خود از اینترنت استفاده می کنند. شما هم می توانید یک سایت شخصی راه بیاندازید و محصول مورد نظر را از طریق آن به فروش برسانید. در صورت بازاریابی اینترنتی مطمئن شوید که فعالیت های شما هرزنامه نخواهد شد. هرزنامه ها نه تنها منجر به فروش کمتر شما می شوند بلکه به فرایند برندسازی شرکت نیز لطمه می زنند.
۶- مراقبت از تجارت
فعالیت شما یک تجارت است و همه تاجران مراقب تجارت خود هستند. بحث های حسابداری را جدی بگیرید و حتماً از یک حسابدار و وکیل که تخصص هایی در زمینه بازاریابی شبکه ای دارند کمک بخواهید.
۷- کار روزانه خود را فعلاً تعطیل نکنید
به هیچ وجه کار اصلی خود را تا وقتی که از میزان درآمد بازاریابی شبکه مطمئن نشده اید، ترک نکنید. مدتی را در شرکت سپری کنید و از کیفیت کاری آن ها مطلع شوید سپس اگر حقوقی مساوی یا بیشتر دریافت کردید، می توانید تصیمیم گیری برای ترک کار روزانه خود را آغاز نمایید.