سعید محمدی مدیر و از مؤسسان یک فروشگاه اینترنتی درباره شبهات و ابهامات قیمتی و کالایی تخفیفها که در برخی موارد کالایی پس از تخفیف خوردن تازه به قیمت واقعی میرسد یا گرانتر از فروشگاههای فیزیکی و اینترنتی عرضه میشود، بیان میکند: اغلب پس از بررسی این موارد مشخصشده که تفاوت در قیمتها ناشی از واردات رسمی، گارانتی و موارد اینچنینی است که برای مثال کالایی که در فروشگاه فیزیکی باقیمت کمتر به فروش میرسیده جز شمارهسریالهای واردات شرکت رسمی واردکننده نیست و به دلیل اینکه کالای قاچاق است قیمت بهمراتب کمتری دارد.
محمدی گفت: با توجه به اینکه در معرض دید ۲ میلیون بازدیدکننده روزانه هستیم تضمین میدهیم که بااراده و انگیزه قصد انجام چنین اقداماتی را نداریم و حتی این موضوعات در تیمی زیر نظر مستقیم مدیریت و خارج از سایر بخشهای مجموعه رصد میشود؛ اما این اقدام به این معنی نیست که ممکن است خطای انسانی نداشته باشیم و از هیچ اشتباهی خود را عاری نمیتوانیم بدانیم که در صورت بروز اشتباه انسانی مسئولیت آن را به عهده گرفته و جبران میکنیم. وی درباره اینکه بنا بر گفته رئیس اتحادیه فناوران رایانه، داشتن میز کیوسی که در آنجا کالای مرجوعی تعمیر، بازسازی و نو میشود در فروشگاههای اینترنتی ممنوع است و اینکه چرا در این فروشگاه میزهای کیوسی وجود دارد، گفت: تعریف میز کیوسی متفاوت است، در این فروشگاه میز کیوسی برای تعمیر و بازسازی کالا نیست بلکه وقتی کالایی عودت میشود و خریدار اظهار میکند که کالا را باز نکرده و آکبند عودت داده در اینجا صحت گفته مشتری بررسی و پلمببودن کالا و عدم استفاده از آن بررسی میشود و بنابراین هیچ دخل و تصرفی در این مکان در کالای مرجوعی انجام نمیشود.
به گزارش فارس، وی در مورد اینکه فروشگاههای اینترنتی پس از جشنوارههای فروش ویژه مانند بلک فرایدی چه میزان سود میکنند، گفت: هدف این جشنوارهها افزایش تعداد خریداران اینترنتی و راغب کردن خریداران آفلاین و سنتی به خرید آنلاین است. رقمی برای متوسط هزینه برای جذب مشتریهای جدید وجود دارد که در این جشنوارهها این رقم کاهش پیدا میکند؛ اما افزایش میزان فروش در این جشنوارهها به معنی افزایش سوددهی نیست و این رویدادها کمک میکند با هزینه کمتری مشتری جذب کنیم. او بیان نمود: یقین دارم فروش فروشگاههای اینترنتی در این رویدادها افزایشیافته و مشتری بیشتری جذب کردند اما الزاماً سود نکردهاند.
محمدی درباره شائبه فروش کالای قاچاق در کسبوکارهای آنلاین و اینکه مسئولان اتحادیههای سنتی اعلام میکنند انبار کسبوکارهای آنلاین پر از کالای قاچاق است، گفت: تا پیش از اجرای رجیستری گوشی تلفن همراه، یکی از نقدهای همیشگی بالا بودن قیمت کالا در فروشگاه اینترنتی نسبت به بازار بود که شائبه گرانفروشی داشت درحالیکه سود فروش گوشی در فروشگاه اینترنتی نزدیک به صفر است. پس از اجرای رجیستری شرایط یکسانی برای بازار و فروشگاههای اینترنتی به دلیل الزام ارائه گارانتی ایجادشده است. وی گفت: برخلاف اینکه به نظر میرسد فروشگاه اینترنتی مجازی و دور از دسترس هستند فعالیت آنها مجتمع و در دید است و بسیار قابل نظارت هستند و ازاینرو امکان فروش کالای قاچاق را ندارند.
وی افزود سودده نیستیم و برای جبران زیاندهی نیاز به سرمایهگذار داریم. علاوه بر اینکه سرمایهگذار با خود آورده فنی و دانش مدیریت به کشور وارد میکند. همچنان که فروشگاه اینترنتی آمازون بعد از ۲۱ سال فعالیت همچنان تا حدی زیان میکند و اگر این فروشگاه قصد داشته باشد همین امروز سودآور شود سرعت رشد پایینتری خواهد داشت. وی بیان نمود: ۹۹ درصد کسبوکارهای اینترنتی ایران سودآور نیستند و از اساس اشتباه است که امروز به فکر سودآوری این کسبوکارها باشیم بلکه باید در این تجارت دید بلندمدت داشت. وی گفت: یکی از ضعفهای بازار ایران نداشتن برندهای ملی بزرگ در سطح جهانی است که معرف ایران باشند و این چشمانداز در اهداف دولت جدید نیز دیدهشده است. همچنین که هماکنون بزرگترین مرکز پردازش کالای خاورمیانه در ایران ایجادشده است.