معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای کشور میگوید مهمترین برنامه هفته ملی مهارت که به عنوان یک اولویت اساسی تا پایان سال دنبال خواهد شد، خروج از حالت آموزشهای عرضه محور و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است.
سید علی موسوی ضمن تشریح برنامههای هفته ملی مهارت، گفت: یکی از برنامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای در هفته ملی مهارت، گسترش رویکرد سفارش پذیر کردن آموزشهای مهارتی است و درصددیم تا ذهن صاحبان مشاغل را برای دادن سفارشات آموزشی حساس کنیم و بر اساس خواست و نیاز آنها آموزش بدهیم.
وی گفت: منظور از سفارشی کردن آموزشها، سفارش مهارتها بر اساس نیاز بازار کار است و اعتقاد داریم باید از آموزشهای عرضه محور خارج شویم و به سمت آموزشهای تقاضا محور حرکت کنیم.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای کشور استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی در زمینه آموزشهای مهارتی را از دیگر برنامههای هفته ملی مهارت برشمرد و تصریح کرد: رویکرد سازمان فنی و حرفهای برون سپاری تصدیهایی است که میتوان به بخش خصوصی واگذار کرد و برای این منظور به دنبال بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی است.
به گفته موسوی، دولت نمیتواند در تمام مشاغل و حرفهها ورود کند و رشتههای جدیدی را راه اندازی یا تکنولوژی رشتههای جدید را به روز کند و این بخش خصوصی است که در تعامل با مردم و صاحبان مشاغل میتواند به راحتی کارگاهها و آموزشها را به روز کند به همین دلیل سازمان فنی و حرفهای مصمم است با کمک آموزشگاههای آزاد خود و با شیب ملایمی اجرای آموزشها را به بخش خصوصی واگذار کند.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای کشور همچنین از اعزام ۱۷ نفر از کارآموزان مهارتی به مسابقات جهانی مهارت ۲۰۱۷ خبر داد و گفت: هم اکنون برگزیدگان ملی مهارت در اردوی آموزشی به سر میبرند و در ۲۹ رشته مهارتی، مهرماه امسال به مسابقات ابوظبی اعزام می شوند.